Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του προμηθευτή του αθλητικού θόλου («μπαλόνι») κατέθεσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Το θέμα συζητήθηκε πριν λίγες μέρες στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο προμηθευτής, σε έγγραφό του προς το Δήμο, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με βάση τα παραπάνω η επιλογή να κριθεί η ασκηθείσα ένστασή μου από την Οικονομική  Επιτροπή  είναι  μη  νόμιμη,  παράνομη,  και  κυρίως ύποπτη καταδεικνύοντας ενδεχόμενη μεθόδευση».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννη Ζαμπούκη, ο Δήμος θα καταθέσει μήνυμα εναντίον του εργολάβου, επειδή, μεταξύ άλλων, «οι παραπάνω  φράσεις και ισχυρισμοί που διέδωσαν σε βάρος μας είναι λίαν προσβλητικές και συκοφαντικές  γιατί μ’ αυτές πλήττεται  η πίστη, η υπόληψη, το κύρος και η δραστηριότητα του νομικού προσώπου του ΔΗΜΟΥ και των  θεσμικών  οργάνων  αυτού  όπως  η  Οικονομική  επιτροπή  αυτού  και  τα απαρτίζοντα  αυτήν  φυσικά πρόσωπα,  είναι  δε  παράνομες  και συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης  σε βάρος αυτού».

Διαβάστε ακόμη  Συνεχίζεται η υποβάθμιση του πάρκου Αλτιναμάζη παρά τις πρόσφατες καταγγελίες