Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Τι λέει η μητέρα της 12χρονης – «Θέλω να μπει στη φυλακή»

Σοκ προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, ο οποίος συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι η ίδια μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. Κολωνού απ’οπου την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι άμεσα επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία μάλιστα εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά (είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων).

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

Διαβάστε ακόμη  Κινηματογράφος Ηλύσια πρόγραμμα προβολών 1-7/12 2022

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει η εκείνη με τα ίδια της τα χέρια.

Πηγή: newsbreak.gr