Μουτσινάς: Σαμοθράκη, είσαι το αγαπημένο μου νησί, ένας τόπος μαγικός 

Η καλύτερη διαφήμιση για τη φετινή, ιδιαίτερη τουριστική σεζόν, για το νησί της Σαμοθράκης, ήρθε μέσα από ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο Νίκος Μουτσινάς, παρουσιαστής και ηθοποιός, πέρασε τις διακοπές του στο νησί του Έβρου μαζί  με την κολλητή του, επίσης παρουσιάστρια και ηθοποιό, Ζέτα Μακρυπούλια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαμοθράκη, δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες και stories από τις ομορφιές του νησιού, εστιάζοντας κυρίως στις βάθρες, τις παραλίες και τα πράσινα τοπία.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Νίκος Μουτσινάς, που στο Instagram έχει πάνω από 734.000 followers, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές που έζησε φέτος στο αγαπημένο του νησί, όπως λέει, τη Σαμοθράκη. Μέσα στην πρώτη μισή ώρα από τη δημοσίευσή του, το βιντεάκι είχε πάνω από 67.000 προβολές!

Διαβάστε ακόμη  Reuters Institute: Το Dnews.gr το πιο αξιόπιστο Μέσο της Ελλάδας για 5η χρονιά

Στην περιγραφή του βίντεο,  ο παρουσιαστής έγραψε :

«Σαμοθρακη, είσαι το αγαπημένο μου νησι. Είσαι ένας μαγικός τόπος✨

Ανυπομονώ να έρθω ξανά το επόμενο καλοκαιρι μαζί με αυτό το κοριτσι.. @zeta_makripoulia_official ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές που περασαμε μαζί..love you for ever❤️#summer2021 #samothraki #bestfriends»

Αν έχετε λογαριασμό στο Instagram, μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.instagram.com/p/CSwMTfoDdY2/