Η μυστική ομάδα εθελοντών της Αλεξανδρούπολης που φέτος γέμισε χαρά 9 οικογένειες!

Έκλεισε και την τελευταία της δράση η Ομάδα Ανεξάρτητων Εθελοντών Αλεξανδρούπολης που στηρίζει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η μικρή μυστική ομάδα που δραστηριοποιείται μέσω fb, φέτος βοήθησε 9 οικογένειες με τρόφιμα, ρούχα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και με χρήματα. Τα μέλη της ομάδας εύχονται υγεία σε όλους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα: Να μην απελπίζεται κανείς! Όλοι είμαστε σε δύσκολη θέση αυτούς τους καιρούς και είμαστε αλυσίδα, όλοι εδώ ο ένας για τον άλλον!

Η συγκινητική δράση της ομάδας έπεσε σήμερα πάνω στο φακό του alexpoli.gr και με διακριτικότητα ζητήσαμε να καταγράψουμε μόνο μερικά από τα όσα έχουν συγκεντρώσει λίγο πριν τα παραδώσουν σε μια από τις οικογένειες.

Διαβάστε ακόμη  Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν 133.261 - Μετά τις 22:30 τα αποτελέσματα

Θα πρέπει να πούμε φυσικά κι εμείς ότι μέσα στην κρίση… υπάρχουν άνθρωποι με το Α κεφαλαίο που ενώ και οι ίδιοι δεν είναι ούτε πλούσιοι ούτε καν εύποροι… μοιράζονται τα λίγα που μπορούν με όσους έχουν μεγάλη ανάγκη. Μεγάλες καρδιές που αξίζουν συγχαρητήρια και στήριξη! Καλή χρονιά σε όλη την ομάδα λοιπόν!