Ν. Γεωργιάδης: Οι ύβρεις, τα τιμολόγια του δημοσίου, η Τζόζεφιν και το…Κιλκίς!

Με…απειλητικές διαθέσεις σηκώθηκε σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που διοργάνωσε χθες το απόγευμα τη συναυλία της Τζόζεφιν στην Αλεξανδρούπολη. Ο Νίκος Γεωργιάδης, που είναι παράλληλα πρόεδρος των επαγγελματιών από το χώρο της εστίασης και που παλαιότερα είχε μιλήσει για τους νέους που βολεύτηκαν με τα επιδόματα και δεν καταδέχονται να δουλέψουν στα μαγαζιά τους, έριξε τα βέλη του στους μίζερους, γκρινιάρηδες και ψεύτες που τις προηγούμενες μέρες τόλμησαν να εκφράζουν τον προβληματισμό ή τη διαφωνία τους, τόσο για την επιλογή της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδος από την πλευρά του Δήμου, όσο και για το κόστος που πλήρωσαν οι δημότες για τη διεξαγωγή της. Το οποίο κόστος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αρχή, όπως αναγράφονταν σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, άγγιζε τις 22.000 ευρώ, αλλά στη συνέχεια, με κάποιο τρόπο, και μετά τις αντιδράσεις, «προσγειώθηκε», με άλλη απόφαση, περίπου στις 15.000 ευρώ.

Έγραψε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης για την χθεσινή…αλησμόνητη βραδιά:

«Μια διαφορετική γιορτή με πολλούς και καλούς φίλους, με πολύ ωραία ενέργεια, με πολύ μουσική, χωρίς γκρίνια και χωρίς μιζέρια όπως αρμόζει και στη πόλη μας αλλα και σε μια τέτοια μέρα!

Σας ευχαριστώ όλους για τις τόσες ευχές και ένα μεγάλο συγνώμη που δεν απάντησα σε όλους είτε σε τηλέφωνα είτε σε μηνύματα αλλά θα γίνει άμεσα!

Πολύ αγαπη σε όλους και πολύ μουσική!

ΥΓ. Η απάντηση σε όλους αυτούς που της προηγούμενες μέρες ήταν μόνο ψεύδη και μιζέρια θα πάρουν την δεύτερη απάντηση τους (την πρώτη την πήραν σήμερα) άμεσς….»

Διαβάστε ακόμη  Υπερδιπλασιασμό διοδίων θα φέρει η ενάντια στο δημόσιο συμφέρον ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού

Αρχικά, μπορεί να μην το εγκρίνει ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης, όμως, ο καθένας έχει το δικό του γούστο και τη δική του αισθητική, την οποία μπορεί (λέμε, μπορεί!) να μην εκφράζει η Τζόζεφιν. Τώρα, αν αυτό είναι μιζέρια, ας το εξετάσει κάποιος άλλος επιστημονικός κλάδος, δεν θα μπούμε σε ξένα χωράφια.

Επιπλέον, υπέπεσε στην αντίληψή μας μία πρόσφατη απόφαση του Δήμου Κιλκίς, ο οποίος διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τους Stavento και την Ιόλη Πενταρά στις 16/12. Η ανάθεση και αυτής της συναυλίας έγινε από τον Δήμο Κιλκίς στην εταιρεία του Νίκου Γεωργιάδη. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε το κόστος αυτής της συναυλίας (15.252) με το κόστος της συναυλίας της Τζόζεφιν (σύμφωνα με τη δεύτερη απόφαση – 14.880 ευρώ), αν και προβληματιζόμαστε για το γεγονός ότι στην περίπτωση του Κιλκίς, οι καλλιτέχνες είναι δύο, ενώ, ιδιαίτερα οι Stavento, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ πιο γνωστοί και με σημαντικότερη πορεία στο χώρο από την Τζόζεφιν.

Θα πούμε μόνο ότι όταν κάποιος συναλλάσσεται με το δημόσιο, λαμβάνει δηλαδή κρατικό χρήμα για τις υπηρεσίες που νομίμως παρέχει και καλά κάνει, ίσως θα ήταν σοφό και τίμιο να κρατά μία πιο ήπια στάση και να μην εκτοξεύει κατηγορίες και απειλές προς όποιους έχουν άλλη άποψη και γούστο και, κυρίως, απολύτως κανένα οικονομικό συμφέρον…Food for thought…