«Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει» ζήτησε ο δολοφόνος της Τζεβριέ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Τζεβριέ από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος κατά την απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις του, ωστόσο ζήτησε να τιμωρηθεί όπως του αξίζει, σύμφωνα με τη δικηγόρο του Ίλια Μαρινάκη. Ο ίδιος, βγαίνοντας από το δικαστήριο, μετά την απολογία του, είπε «Ζητώ συγνώμη» έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας κουκούλα.

Επιπλέον, η κα Μαρινάκη υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο πελάτης της «δεν επεδίωκε τον θάνατο της συζύγου του, ο οποίος τελικά επήλθε» ενώ είπε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι είναι χρήστης κάνναβης.

Η μεταφορά της 29χρονης στο νοσοκομείο είχε γίνει από τον ίδιο, καθώς η ίδια δεν ήθελε, ενώ όπως είπε φρόντισε να μαζέψει 14 μονάδες αίματος που ήταν απαραίτητες για τα χειρουργεία της 29χρονης.

Η άλλη διάσταση από τη δικηγόρο της οικογένειας του θύματος

Σημαντικά ερωτήματα θέτει με δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας θύματος, κ. Ανθούλα Ανάσογλου στο newsit.gr:

«Χθες στο σπίτι των γονιών της κοπέλας, του Μεμέτ και της Χαιρέ μύριζε μέλι κανέλα και ζάχαρη. Ψήνονταν λουκουμάδες για όλο τον κόσμο για την ψυχή της Τζεβριέ.

Δύο νέοι άνθρωποι, γονείς και παππούδες από τρία κορίτσια. Τα δύο πλέον που απόμειναν στη ζωή ήταν εκεί με καλυμμένο το κεφάλι όχι τόσο λόγω θρησκείας αλλά ως ένδειξη πένθους.

Δυστυχώς είχαν να δουν το αγαπημένο τους κορίτσι εδώ και τέσσερα χρόνια. Τους το απαγόρευε ο κατηγορούμενος, ο συζυγοκτόνος. Όσο κι αν ακούγεται παράλογο για τέσσερα χρόνια στον ίδιο δρόμο δεν την άφηνε ούτε να τους συναντήσει. Ούτε να τους μιλήσει ούτε καν να επικοινωνήσει μαζί τους. Το μικρότερο από τα παιδιά της Τζεβριέ είναι τριών χρονών. Οι παππούδες δεν το είχαν δει ποτέ. Ούτε όταν γεννήθηκε. Τους το απαγόρευσε.

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Ήταν ο άντρας της και, όπως φαίνεται, στο μυαλό της κοπέλας ήταν ο αφέντης της. Εξάλλου την έκλεψε μέσα απ’ το σπίτι της όταν ήταν 17 χρόνων γιατί ήθελε να κάνουν οικογένεια.

Όμως το κορίτσι το χτυπούσε πολλές φορές και ακόμα πιο πολλές μέχρι που την σκότωσε.

Με τους γονείς του ζούσαν στην ίδια αυλή, ίδιο σπίτι θα το πεις.

Και εδώ γεννιούνται ζητήματα και ερωτήματα. Που ήταν οι γονείς του κατηγορουμένου όταν η κοπέλα ψυχορραγούσε επί 6 ώρες; Γιατί δεν κάλεσαν την αστυνομία γιατί δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ γιατί δεν την πήγαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο;

Γιατί το ΕΚΑΒ ήρθε στο σημείο 6 ώρες μετά. Γιατί το κορίτσι αιμορραγούσε σωματικά επί 6 ώρες.

Κάποιοι εκείνη την ώρα αντί βοήθεια έριχναν νερό στο άτυχο κορίτσι δήθεν για να ξυπνήσει.

Κάποιοι στο νοσοκομείο συγκάλυπταν τον δράστη του φονικού λέγοντας ότι το κορίτσι έπεσε από τις σκάλες. Επίσης κάποιοι έπαιζαν θέατρο μαζί με το δράστη, έκλαιγαν και τσίριζαν για το κακό που τους βρήκε. Ενώ ίδιοι είχαν προκαλέσει το κακό. Αυτές οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από την δικαιοσύνη. Γι’ αυτό η οικογένεια Θα παρασταθεί για την υποστήριξη της κατηγορίας και για την διερεύνηση άλλων πιθανόν αδικημάτων.

Η Τζεβριέ είναι η 16η. Όχι άλλες πια. Όχι άλλο αίμα».