Νάσος Ηλιόπουλος / Αναγκάστηκε να του ζητήσει συγγνώμη το «γαλάζιο τρολ»

«Απολογούμαι και δημόσια» σημείωσε ο λογαριασμός του Twitter που διακίνησε παραποιημένη φωτογραφία του Νάσου Ηλιόπουλου

«Συγγνώμη» αναγκάστηκε να ζητήσει από τον Νάσο Ηλιόπουλο, το «γαλάζιο τρολ» του Twitter που διακίνησε παραποιημένη φωτογραφία του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προσφυγή του τελευταίου στη Δικαιοσύνη. 

«Απολογούμαι και δημόσια στον κύριο @iliopoulosnasos για την αναπαραγωγή παραποιημένου υλικού για το όποιο δεν γνώριζα ότι έχει υποστεί μοντάζ» σημείωσε σε χθεσινοβραδινή του ανάρτηση ο λογαριασμός και συμπλήρωσε ότι «η αναπαραγωγή παραποιημένων φωτογραφιών είναι κάτι που δεν άπτεται της ηθικής μου και θεωρώ υποχρέωση μου να απολογηθώ».

Διαβάστε ακόμη  Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης: Vasa Swim Ergometer - Η προπόνηση γίνεται πρόκληση για αθλητές και πρωταθλητές

Δείτε την ανάρτηση:

Η «συγγνώμη» αυτή έρχεται μετά την ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου με την οποία ενημέρωνε για τις προθέσεις του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος κάνοντας λόγο για «τυπικό παράδειγμα από τρολ της ΝΔ και οπαδό του Άδωνι, με ακροδεξιό και ομοφοβικό λόγο», ενημέρωνε με ανάρτησή του τον εν λόγω χρήστη του twitter ότι θα χρειαστεί έναν καλό δικηγόρο και ότι «τα χρήματα που θα σου κοστίσει αυτό το ψέμα θα πάνε για καλό σκοπό, για το Athens Pride».

Πηγή