Νάσος Ηλιόπουλος / Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και οι ευχές στην Πόπη Τσαπανίδου

«Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες»

«Ένας κύκλος έκλεισε» αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο πρώην πλέον εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook εύχεται καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου, δηλώνοντας σίγουρος «ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας».

Ο ίδιος ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τους Στέργιο Καλπάκη και Τάνια Καραγιάννη «για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία» στο γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «όλες και όλοι ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα».

«Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες» τονίζει καταλήγοντας ο Ν. Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου:

«Ένας κύκλος έκλεισε. Νιώθω χαρούμενος γιατί προσπάθησα να υπηρετήσω το συλλογικό μας σχέδιο με τον σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.  

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο Καλπάκη και στην Τάνια Καραγιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου Τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες και όλοι ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες!».

Πηγή: avgi.gr

Διαβάστε ακόμη  Απολύσεις στο ΠΓΝΑ: Ιδεολογία Ρούφου – Ανεργία των «ηρώων της πανδημίας» 1:0