«Ναυάγησε» η συμφωνία για το αναψυκτήριο στο πάρκο Αλτιναλμάζη-Νέος διαγωνισμός…

Ενώ … τρομάξαμε να τον βρούμε, τελικώς ακυρώθηκε ο διαγωνισμός από τον οποίο είχε προκύψει ιδιώτης που θα αναλάμβανε τη διαχείριση του αναψυκτηρίου στο πάρκο «Αλτιναλμάζη» στην Αλεξανδρούπολη.
Όπως έγραφε πριν λίγες μέρες το faros-24.gr , ο ανάδοχος αποφάσισε να μην προχωρήσει στη μίσθωση του αναψυκτηρίου, αφού «στην προκήρυξη που βγήκε γινόταν λόγος για κατάστημα που θα δίνει τη δυνατότητα για πλήρες γεύμα, δηλαδή θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ταβέρνα, εστιατόριο, χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων κλπ. Μόνο που οι προδιαγραφές του με το ζόρι το έκαναν κυλικείο, αφού η κουζίνα δεν είχε τα απαιτούμενα τετραγωνικά».
Έτσι, στην πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, έγινε τροποποίηση στο χαρακτηρισμό του καταστήματος από «επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος» που ήταν σε «επιχείρηση μαζικής εστίασης προχείρου γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας».
Ο νέος διαγωνισμός για την ενοικίαση του κτιρίου θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, με φανερή και πλειοδοτική δημοπρασία, με όριο πρώτης προσφοράς τα 1.000 € το μήνα και διάρκεια μίσθωσης τα 6 χρόνια.
Υπενθυμίζουμε ότι για να βρεθεί ο προηγούμενος ανάδοχος που εγκατέλειψε τελικά, χρειάστηκε να γίνουν 3 άγονοι διαγωνισμοί, όπου δεν εμφανίζονταν κανένας ενδιαφερόμενος…

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα