ΝΔ / Διαγραφή Σπύρου Δημοσχάκη μετά την «ανταρσία» στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής 

Ο γιος του βουλευτή της ΝΔ, Τάσου Δημοσχάκη, διεγράφη μετά την ανακήρυξή του ως πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής

Στη διαγραφή του Σπύρου Δημοσχάκη από μέλος της ΝΔ, προχώρησε ο γραμματέας της κυβερνητικής παράταξης Παύλος Μαρινάκης, μετά το μπάχαλο που επικράτησε με την «ανταρσία» του γιου του βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Τάσου Δημοσχάκη στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής παρά το γεγονός ότι η ΝΔ κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία, χάνοντας όμως μία έδρα, υπήρξε εκ των έσω αμφισβήτηση και στη συνέχεια συγκρότηση προεδρείου με προερχόμενο από τη ΝΔ και τη σύμπραξη ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη  Φώτης Μάρης: Προσπάθεια να λειτουργήσει φέτος το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

Επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια είναι ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΒ, Γιάννης Σιαμπάνης. Αν και αναμενόταν ότι θα ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος, ο Σπύρος Δημοσχάκης, που εξελέγη στο ΔΣ, δήλωσε ότι θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος, ενημερώνοντας όλους τους υπαλλήλους της Βουλής με e-mail.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της, η Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων της Βουλής, που πρόσκειται στον «γαλάζιο» συνδικαλιστή και επί χρόνια πρόεδρο των υπαλλήλων της Βουλής, Γ. Σιαμπάνη, κάνει λόγο για απαράδεκτο, πραξικοπηματικό και διασπαστικό τρόπο του νέου προέδρου Σ. Δημοσχάκη.