ΝΔ σε απόγνωση: «Δεν υπάρχει θέμα επάρκειας αγαθών – Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα» 

Τι κι αν οι πολίτες βιώνουν σε καθημερινή βάση το ένα σοκ μετά το άλλο αναφορικά με τις πρωτόγνωρες και διαρκείς αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα, είδη διατροφής; Τι κι αν το εκρηκτικό μείγμα της ακρίβειας και των πρώτων επιπτώσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν δημιουργήσει μεγάλο θέμα επάρκειας στην αγορά, με επίσημα και ανεπίσημα πλαφόν σε πολλά είδη διατροφής και σε πρώτες ύλες; Άλλωστε, η ίδια η κυβέρνηση με τροπολογία που κατέθεσε αργά το βράδυ της Τρίτης, επέβαλε έκτακτα μέτρα για την εξασφάλιση της επάρκειας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, υποχρεώνοντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας, πώλησης, μεσιτείας διακίνησης, διανομής και αποθήκευσης γεωργικών προϊόντων και τροφίμων να υποβάλουν εντός προθεσμίας δύο ημερών τα στοιχεία αποθεμάτων σε επτά κατηγορίες προϊόντων!

Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κατά την προσφιλή της, διαχρονική τακτική, για όλα «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, το πήγε ένα βήμα παραπέρα: Δεν φταίει απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λέει και ψέματα στους πολίτες, αφού δεν υπάρχει κανένα θέμα επάρκειας αγαθών! Οι αποθήκες που σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αγοράς, σιγά σιγά αδειάζουν από βασικά προϊόντα, είναι κατασκεύασμα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, για την ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη  Φτωχότερος ο αθλητισμός της Αλεξανδρούπολης, έφυγε ο Μανώλης Μητηλέτσης

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε: «Στη χώρα μας δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σοβαρό πρόβλημα επάρκειας αγαθών». Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε: «Δυστυχώς και σε αυτή την περίσταση ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται με ανεκδιήγητη ανωριμότητα. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τους Έλληνες πολίτες μειωμένης αντίληψης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μειωμένης αξιοπιστίας και υπευθυνότητας, λέει ψέματα στους πολίτες προσφέροντας για μία ακόμα φορά κακές υπηρεσίες».