ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ / Οι άλαλοι της ΔΕΕΠ Έβρου της Ν.Δ απέκτησαν φωνή και μας κουνάνε το δάχτυλο

Είναι αυτοί που μαζί με τους βουλευτές τους παρακολουθούν την καταστροφή του νομού μας  χωρίς να βγάζουν λέξη

 Με την ανακοίνωσή τους για την επίσκεψη του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύουν  πόσο εκτός τόπου και χρόνου βρίσκονται  και πόσο επίσης πατριδοκάπηλοι είναι

 Εκτός τόπου και χρόνου για την πανδημία.

Την ώρα που οι επιδημιολογικοί δείκτες καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά από το άλλο, η χώρα μας έχει ξεπεράσει τις 16.000 ανθρώπινες απώλειες, με δεκάδες απώλειες κάθε μέρα, πολλές εκ των οποίων εκτός ΜΕΘ, και την κυβέρνηση να έχει αποτύχει να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Προσβάλλουν δε και τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας μιλώντας για ενίσχυση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση, όταν παρακολουθούν άλαλοι στην περιφέρειά μας τα περιφερειακά ιατρεία το ένα μετά το άλλο αναστέλλουν τη λειτουργία τους, με προφανή στόχο την απαξίωση τους  και την επίτευξη του νεοφιλελευθερου σχεδίου της ιδιωτικοποίησης της υγείας .

Μεταφέρουν γιατρούς  στα νοσοκομεία, επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προσέλαβε προσωπικό και δεν τολμά να αγγίξει τα μεγάλα συμφέροντα των ιδιωτικών κλινικών.

Εκτός τόπου και χρόνου για την ακρίβεια.

Την ώρα που οι αυξήσεις σε καύσιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης είναι τεράστιες: φυσικό αέριο 132,3%, πετρέλαιο θέρμανσης 45,9%, καύσιμα 22,3%, ηλεκτρισμός 18,9%, εκρηκτικές ανατιμήσεις στο ελαιόλαδο, το κρέας, τα λαχανικά. Με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, ανίκανες να αναχαιτίσουν τη λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών. Με τον κίνδυνο μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης να είναι εδώ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να αρνείται τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων, να αρνείται να ελέγξει τα καρτέλ στην αγορά ενέργειας, να αρνείται να παρέμβει στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ και την εκχωρεί σε ιδιώτες, να αρνείται να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ, όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες.

Μας πουλάνε πατριωτισμό

Επιτιθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό, ενω παραμένουν  σιωπηλοί όλους τους μήνες που ο λαός του Έβρου έδινε αγώνα για να μη γίνει δομή φιλοξενίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, που τελικά η κυβέρνηση τους προχωράει με  κόστος 23 εκ€  

Να θυμίσουμε στους άλαλους της ΔΕΕΠ  Έβρου της ΝΔ ότι η δική μας κυβέρνηση απέκλεισε τη δημιουργία δομών ανατολικά του Νέστου για προφανής λόγους

Διαβάστε ακόμη  Επιβεβαιώνει Documento το Μαξίμου, αλλά καλύπτει την κατάχρηση εξουσίας από τον Θεοδωρικάκο

Μας πουλάνε πατριωτισμό  

Αυτοί που σιωπηλοί παρακολουθούν τον κ. Μητσοτάκη  να δηλώνει ότι στηρίζει  την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το νέο σύμφωνο σταθερότητας και ασύλου  που μετατρέπει  τον Έβρο σε “αποθήκη ψυχών”  αφού η ζώνη που θα γίνεται ο προέλεγχος στα σύνορα δεν θα θεωρείται  Ευρωπαϊκό έδαφος

Μας πουλάνε πατριωτισμό και επαίρονται  για τον φράχτη

Αυτοί που δεν έβγαλαν άχνα για το “Μελισσοκομείο” όταν ο κ Δένδιας  έλεγε ότι δεν θα μαλώσουμε για λίγα στρέμματα

Ας μας πουν αλήθεια  τι γίνεται με τον  φράχτη σε εκείνο το σημείο; Τι γίνεται με εκείνη την περιοχή; γριζαρίστηκε;

Αλήθεια είναι αναπτυξιακό έργο φράχτης;

Μας πουλάνε πατριωτισμό

Αυτοί που παρακολουθούσαν σιωπηλοί  το Ορουτς Ρεις και το Τσεσμέ  να κάνουν έρευνες στα χωρικά μας ύδατα

Και ας μας απαντήσει επιτέλους η κυβέρνηση τους αν συμφωνεί με την επιτήρηση του εναέριου χώρο της Βόρειας Μακεδονίας από ελληνικά αεροσκάφη που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ως αντιπολίτευση πολέμησαν πλάι πλάι με τη Χρυσή Αυγή και τώρα ως κυβέρνηση την τιμούν και την τηρούν.

Η Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ 

Πως σχολιάζει η ΔΕΕΠ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας τις δηλώσεις Τσίπρα από τις Φέρες

«Σε ό,τι αφορά την πανδημία, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκάθαρο σχέδιο, κορωνίδες του οποίου αποτελούν η διαρκής ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η επιχείρηση “Ελευθερία”, που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων…», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, από τις Φέρες. Η Νομαρχιακή σχολιάζει και την αναφορά του κ. Τσίπρα στην ακρίβεια, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ήδη έχει προβεί στη λήψη των πρώτων άμεσων μέτρων ανάσχεσης, επιδιώκοντας την ανακούφιση των πολιτών». Καταλήγοντας, η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο αναφέρει ότι «τα αντανακλαστικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν οξυμένα ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε κρίση με επιτυχία, όπως άλλωστε έχει ήδη πράξει με πλείστες όσες κρίσεις διαχειρίστηκε μέχρι τώρα».