Μία ακόμη ανακοίνωση, που ανέβασε στη σελίδα της στο facebook, «αφιέρωσε» η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη στο evrosonline. Μία ανακοίνωση που αποδεικνύει την παντελή έλλειψη ψυχραιμίας που επικρατεί στη δημοτική αρχή, που δυστυχώς για όλους μας, αναλώνεται σε αστεία σχόλια, που δήθεν βάζουν στο στόχαστρο τη δημοσιογραφική μας επάρκεια, με αφορμή ένα ανθρώπινο λάθος, που μάλιστα διορθώθηκε άμεσα!

Στο ρεπορτάζ μας για τη συνέντευξη του Νίκου Ραπτόπουλου, στην οποία ο ίδιος είπε ότι δεν υπέγραψε τις διαγραφές Κολιού-Κιζιρίδη από την παράταξη, εκ παραδρομής, δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του Γιώργου Ραπτόπουλου. Το «μεγάλο» αυτό λάθος, ολιγόλεπτης διάρκειας, υπήρξε η αφορμή για την παρακάτω ανακοίνωση της παράταξης Ζαμπούκη:

«Μετά τα πρόσφατα άρθρα από το έγκριτο δημοσιογραφικό site για τα self-test, σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν πήρε self tests αλλά τελικά πήρε- προκαλώντας σύγχυση στους αναγνώστες, ακολούθησε ένα νέο ακόμη πιο απολαυστικό ποστ. Βρείτε το λάθος!»

Διαβάστε ακόμη  Δωρεές χιλιάδων ευρώ στον Έβρο από το ίδρυμα των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού

Ο κ. Ζαμπούκης και οι σύμβουλοί του, που ποτέ δεν κάνουν λάθη (ή μήπως κάνουν, όπως, ας πούμε, η αλήστου μνήμης, πρωτοφανής ακύρωση του ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του Δήμου για το 2020 από την Αποκεντρωμένη) νομίζουν πως μπορούν να κρίνουν τους εργαζόμενους ενός site, το οποίο καθημερινά διαχειρίζεται ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, δηλώσεων και παράγει δεκάδες ρεπορτάζ, έστω κι αν αυτά δεν αρέσουν στη δημοτική αρχή.

Πάντως, από τη νέα αυτή, απολαυστική ανακοίνωση, προκύπτει η εύλογη απορία μας: Ποια «διάνοια» να καλύπτει άραγε το κενό Καμελίδη, χαρίζοντάς μας τέτοιες στιγμές;