Νέο βιβλίο Harry Potter!

Όταν τελειώσαμε το κεφάλαιο «Δεκαεννέα Χρόνια Μετά» και κλείσαμε το τελευταίο βιβλίο της σειράς Harry Potter, πιστεύαμε πως εκεί και τελείωνε η αναγνωστική μετάβασή μας στον μαγικό κόσμο.

Όταν ανακοινώθηκε πώς ετοιμάζεται θεατρικό έργο με την συνέχεια, απανταχού λάτρεις -πλην των Λονδρέζων- ξεσηκώθηκαν ζητώντας είτε περιοδεία είτε ένα ακόμα βιβλίο. Το accio more hp books εισακούστηκε και έχουμε τώρα την μεγάλη αναμονή έως την 31η του Ιούλη, όποτε και θα κυκλοφορήσει το “Harry Potter and the Cursed Child”!

foto1

Η κυκλοφορία είναι μια μέρα μετά την πρεμιέρα του θεατρικού και ανήμερα των γενεθλίων του μικρού μάγου! Ωστόσο η προπώληση ξεκίνησε μόνο στο Waterstones βιβλιοπωλείο αλλά ελπίζουμε πώς σύντομα θα είναι δυνατή και η online προπαραγγελία.

Τι θα διαβάσουμε όμως όταν καταφέρουμε να το πάρουμε στα χέρια μας; Η πλοκή εδώ μας πάει στα χρόνια που ο Harry είναι πλέον εργαζόμενος στο Υπουργείο Μαγείας, σύζυγος και πατέρας.

foto2

Η ζωή δεν είναι εύκολη ούτε για τους μάγους, καθώς ο Harry προσπαθεί να αφήσει πίσω του ένα σκοτεινό παρελθόν που πάντα εμφανίζεται μπροστά του. Ωστόσο η μάχη με τα περασμένα δεν είναι μόνο δική του. Ο γιός του Albus, τον οποίο γνωρίσαμε ελάχιστα στους «Κλήρους του Θανάτου», έχει να αντιμετωπίσει μια τεράστια κληρονομιά την οποία ωστόσο ποτέ δεν ζήτησε.

foto3

Το νέο βιβλίο αρχικά θα τιτλοφορηθεί ως «Ειδική Πρόβα» αφού θα είναι το θεατρικό σενάριο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, και έπειτα αναμένεται να κυκλοφορήσει ως συλλεκτικό.

Όσοι μπορείτε, προλαβαίνετε να κλείσετε αεροπορικά και θεατρικά εισιτήρια και  να αγοράσετε άμεσα το βιβλίο στην καρδιά του Λονδίνου. Οι υπόλοιποι, αναμένουμε καρτερικά!

foto4

Ειρήνη Μαυρομάτη