«Νομίμως» παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη για 3 μήνες;

Για 3 μήνες φαίνεται να ήταν υπό παρακολούθηση ο Νίκος Ανδρουλάκης, η οποία φαίνεται να σταμάτησε 2 μέρες μετά την εκλογή του στο ΠΑΣΟΚ. Φήμες για παρέμβαση ξένης δύναμης.

Την πόρτα του νέου διοικητή, πλέον, της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, θα περάσει σύντομα ο Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι ήταν σε παρακολούθηση επί 3 μήνες (δεν έγινε με το λογισμό Predator), η οποία διακόπηκε 2 μέρες μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος; Όπως όλα δείχνουν για κάτι σε σχέση με την… Κίνα.

Διαβάστε ακόμη  Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών ΑΜΘ: Οργή για το θάνατο του μαθητή στις Σέρρες

Όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές, «η διαδικασία των επισυνδέσεων για να είναι νόμιμη δεν είναι απλή. Απαιτείται εισαγγελική έγκριση για την παρακολούθηση, η οποία προφανώς υπήρξε». Επισημαίνεται ωστόσο πως δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη και στις 17:00 αναμένεται να κάνει On camera δήλωση για την υπόθεση θα προσέλθει εντός των επομένων ημερών στην ΕΥΠ και εκεί θα λάβει πλήρη γνώση σχετικά με όσα αφορούν στις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος κατά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πρόσφατα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για την υποκλοπή του κινητού του τηλεφώνου.