Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, αύξηση 92% στο ιικό φορτίο στα λύματα.

Υπερδιπλάσιες από τον μέσο όρο όλου του προηγούμενου διαστήματος ήταν εχθές (12/07) οι εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Έγιναν 12 εισαγωγές, όταν όλη την προηγούμενη περίοδο ο αριθμός τους μέσα σε ένα 24ωρο δεν ξεπερνούσε τις 5.

Οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό ήταν μέχρι εχθές 23, κανένας τους, ευτυχώς, δεν βρίσκεται στη ΜΕΘ. Την ίδια ώρα, και επειδή αναμένεται οι αριθμοί νοσηλειών να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες, το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που δέχεται περιστατικά από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, πρόκειται να ζητήσει από τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να μπορούν να νοσηλεύονται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής (Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου), ασθενείς με κορωνοϊό, που δεν νοσούν βαριά και δεν χρήζουν εξειδικευμένης ιατρικής παρακολούθησης.

Διαβάστε ακόμη  ZANTE FERRIES: Τροποποιούνται τα δρομολόγια της εταιρείας έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λόγω της συμμετοχής στην απεργία της ΠΝΟ

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το ιικό φορτίο στα λύματα, η Αλεξανδρούπολη παρουσίασε περαιτέρω αύξηση κατά 92%, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας