Με Δελτίο Τύπου ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος γνωστοποιεί τη λειτουργία ειδικού ιατρείου οδοντιατρικής αντιμετώπισης ασθενών της Αιματολογικής κλινικής του Π. Γ. Ν. Α. 

Αναλυτικά το Δ.Τ. 

Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού

Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να

ανακοινώσει τη λειτουργία ειδικού ιατρείου οδοντιατρικής αντιμετώπισης ασθενών της Αιματολογικής κλινικής του Π. Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης.

Στα πλαίσια συνεργασίας με την Αιματολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και υπό την εποπτεία του Καθηγητή Αιματολογίας ΔΠΘ κ. Ιωάννη Κοτσιανίδη, Διευθυντή της Αιματολογικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιείται η λειτουργία

του ειδικού αυτού ιατρείου στο οποίο θα συμμετάσχει η οδοντίατρος κα Ιωάννα Λ.

Καραγιάννη η οποία αιτήθηκε την παροχή εθελοντικής εργασίας για εκπαιδευτικούς

Διαβάστε ακόμη  Πυρ ομαδόν Σαμαρά κατά Μητσοτάκη: «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι»!

σκοπούς και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

(Θ2/ΔΣ13/30-03-2021).

Η κα Καραγιάννη διαθέτοντας εικοσαετή κλινική εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στην οδοντιατρική πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ογκολογικών ασθενών, συνεργάζεται ήδη από τον Απρίλιο του 2021 με την Αιματολογική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με στόχο την ολιστική διαχείριση της στοματικής υγείας των ογκολογικών ασθενών.

Ήδη, ασθενείς με βαρύτατες νόσους όπως η οξεία λευχαιμία και το πολλαπλό μυέλωμα, που προκάλεσαν σοβαρά οδοντιατρικά προβλήματα, αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς σε συνεργασία με το Τμήμα Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Π.Γ.Ν.Α.

Η πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη, εν μέσω πανδημίας, ενισχύει τις υπηρεσίες αλλά και

υπενθυμίζει τις μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης που έχει το τριτοβάθμιο

Νοσοκομείο του τόπου μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ