«Ντους με ανοιχτή πόρτα»: Η ΕΡΤ μας λέει πώς να ζεστάνουμε τα σπίτια μας οικονομικά (Video)


«Ντους με ανοιχτή την πόρτα, μισάνοιχτους φούρνος, σφραγισμένο τζάκι» μας προτείνει η ΕΡΤ μετά τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς.

Λύσεις για να ζεστάνουμε το σπίτι μας με φθηνούς τρόπους εξοικονομώντας χρήματα, πρόσφερε η δημόσια τηλεόραση με αφορμή τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος με τους οποίους έρχονται πια αντιμέτωπα τα νοικοκυριά.

Ένα απόσπασμα από τις τις λύσεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας το επίπεδο διαβίωσης των ελλήνων πολιτών σήμερα, οι οποίοι για να ζεσταθούν πρέπει να καταφύγουν σε λύσεις πολύ μακριά της θέρμανσης.

Όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος, καμία εστία θερμότητας δεν πρέπει να πάει χαμένη, κι έτσι καλεί όσους θέλουν να ζεσταίνονται φθηνά να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου μετά το ντους, να αφήνουν μισάνοιχτο το φούρνο μετά το μαγείρεμα και να σφραγίζουν το τζάκι.

Διαβάστε ακόμη  Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας και από την Ομοσπονδία γονέων μαθητών Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Κι επειδή μπορεί κάποιοι να μην πιστεύουν τη φωτογραφία, μπορούν να δουν το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ. https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF/vi-AASKUjn

Πηγή: www.rosa.gr