Ο Αλεξανδρουπολίτης Αστυνομικός Β.Μπαταρλής τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος.

Η προσήλωση στο καθήκον,  η αυτοθυσία και ο ζήλος να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Αλεξανδρουπολίτη αστυνομικού , Βαγγέλη Μπαταρλή. 

Ένα χρόνο πριν 31.05.2020, έσωσε μια κοπέλα στην Αττική από βέβαιο πνιγμό, όπως εξηγεί ο ίδιος, την ίδια ημέρα 31.05.2021, ένα χρόνο αργότερα  νοσηλεύεται  ο ίδιος από τραυματισμό που υπέστη,  μετά από κλήση που δέχτηκε η ομάδα του Βαγγέλη για παραβίαση κατοικίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Αθήνας όπου δέχτηκαν κλήση για παραβίαση κατοικίας στον δεύτερο όροφο από 2 άτομα και φυσικά η επέμβαση της ομάδας του Β. Μπαταρλή ήταν άμεση αφού έσπευσαν αμέσως στο σημείο. Τα γεγονότα έγιναν όπως τα περιγράφει ο ίδιος παρακάτω. 

“Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο απο 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο κ ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια” , αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Ο Βαγγέλης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, στην Άμεσο Δράση για την ενίσχυση, την άμεση ανταπόκριση και τη συναδελφικότητα που επέδειξαν, ενώ παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη, από τους γονείς του.

Γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτηση  “Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δεν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δεν αξίζει μπλα μπλα μπλα δεν είμαι κ@μπατσος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σε κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό το σώμα και είναι χαρά μου να προσπαθώ κ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος”.

 Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη για το έργο που επιτελεί ο ίδιος και οι συνάδελφοι του.