Ο Χρήστος Αποστολίδης μαθητής της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης απέσπασε το Β’ Βραβείο στη Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» 

Ο Χρήστος Αποστολίδης είναι μαθητής της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης. 

Η ιδιαίτερη αγάπη του για την επιστήμη των μαθηματικών και η ανάπτυξη και καλλιέργεια των χαρισματικών δεξιοτήτων του επιβραβεύτηκαν με τη σπουδαία διάκρισή του στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», όπου και απέσπασε το Β’ Βραβείο! 

Σήμερα 01.04.2022, είχα την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά, να τον συγχαρώ για την επιτυχία του και να συζητήσουμε για τους νέους του στόχους και τα ενδιαφέροντά του, αναφέρει στην ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζαμπούκης. 

Κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω με τα παιδιά του τόπου μας αισθάνομαι πραγματικά αισιοδοξία και μεγάλη υπερηφάνεια. Τα παιδιά αυτά που διακρίνονται για τη στοχοπροσήλωση, το πάθος και την επιμονή τους είναι το μέλλον του τόπου μας! 

Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην οικογένειά του, στη μητέρα του κα Τσακίρη που τον συνόδευε σήμερα, στους/στις εκπαιδευτικούς του αλλά και στον Διευθυντή του σχολείου του κ. Αντωνίου, καταλήγει ο κ. Ζαμπούκης.