Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου  

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης υποδέχτηκε νωρίτερα στο Αεροδρόμιο “Δημόκριτος” την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πριν αναχωρήσει για τον βόρειο Έβρο ξεναγήθηκε στην  έκθεση φωτογραφίας για την έμφυλη βία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Αλεξανδρούπολης που αναπτύσσεται στις αίθουσες αναμονής και αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Αλεξανδρούπολης : 

Είχα την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχτώ σήμερα, Μ. Πέμπτη στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατά τη σύντομη παραμονή της στον χώρο και πριν αναχωρήσει στον Β. Έβρο, είχα την ευκαιρία να την ξεναγήσω στην ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας για την έμφυλη βία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Αλεξανδρούπολης που αναπτύσσεται στις αίθουσες αναμονής και αναχωρήσεων του αεροδρομίου και να την ενημερώσω για τη σπουδαία δουλειά που κάνει το εξειδικευμένο προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας του Δήμος Αλεξανδρούπολης. 

Διαβάστε ακόμη  Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης: Vasa Swim Ergometer - Η προπόνηση γίνεται πρόκληση για αθλητές και πρωταθλητές

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας για μια ακόμη φορά στην Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και τη Θράκη μας, μας τιμά ιδιαιτέρως.