Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στη μεγαλύτερη τουριστική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, «ΤΑΞΙΔΙ 2022» 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας για την τουριστική του προβολή, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στη μεγαλύτερη τουριστική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, «ΤΑΞΙΔΙ 2022», στη Λευκωσία. Η Έκθεση πραγματοποιείται  στον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο της Κύπρου, από την Παρασκευή 29 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 01 Μαΐου 2022.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει για πρώτη φορά στην Έκθεση και συστήνεται στο κοινό και στους τουριστικούς πράκτορες, προσεγγίζοντας την πολύ σημαντική τουριστική αγορά της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης προγραμματίζεται να γίνουν επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με touroperators, travelagents και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο, με στόχο να προβληθεί η Αλεξανδρούπολη ως ασφαλής και ελκυστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Σαμοθράκης: Samothraki Open Forum

Σήμερα, πρώτη ημέρα της Έκθεσης το περίπτερο του Δήμου μας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, Σάββας Περδίος, ο οποίος είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τους ανθρώπους και τα προϊόντα του τόπου μας!