Ο Δήμος Σαμοθράκης εφιστά την προσοχή των πολιτών σχετικά με κακόβουλη αλίευση στοιχείων λογαριασμών

Νέα περιστατικά απάτης από επιτήδειους, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που ως στόχο είχαν να εξαπατήσουν πολίτες – ιδιώτες και επιχειρηματίες – προμηθευτές, για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, εκμεταλλευόμενοι το όνομα του Δήμου Σαμοθράκης.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη την Τρίτη, αυτή τη φορά, με απατεώνα (ες) που συστήθηκε ως υπάλληλος – ταμίας του δήμου Σουφλίου

Η ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΛΙΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Κατόπιν ενημέρωσης μας για προσπάθεια κακόβουλης αλίευσης στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών, ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας προμηθευτές, ότι ο Δήμος δεν θα σας ζητήσει ποτέ αριθμό τραπεζικού λογαριασμού με αποστολή link.

Η παροχή στοιχείων του λογαριασμού σας προς τον Δήμο  αφορά μονάχα στο ΙΒΑΝ και αυτή θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στους υπαλλήλους του Δήμου που συνεργάζεστε και γνωρίζετε.

Σουφλί: Προσοχή, απάτη!

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Δήμος Σουφλίου ενημερώνει τους δημότες :
️ΑΠΑΤΗ ️ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ Ή ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανάλογες καταγγελίες έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες, για παρόμοιες απόπειρες απάτης και σε άλλες περιοχές του Έβρου.