Ο Φουρθιώτης επανακυκλοφορεί την εφημερίδα του – Πιο φιλοκυβερνητική από ποτέ.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά στην Ελλάδα του 2021 όλα είναι δυνατά. Μετά την αποφυλάκισή του και ευρισκόμενος στο νοσοκομείο με κατάγματα, ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε ότι θα επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, με εκδότη τον ίδιο. Φανατικά φιλοκυβερνητική η “γραμμή” της εφημερίδας, σύμφωνα με το εξώφυλλο.

«H εταιρεία Αποκαλυπτικά news, ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας! Με την υπογραφή του εκδότη της Μενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!», αναφέρει μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Μένιος Φουρθώτης.

Διαβάστε ακόμη  Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Στο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται πως η εφημερίδα του κατηγορούμενου για εννέα αδικήματα (2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα) θα συνεχίσει να έχει φανατικά φιλοκυβερνητική “γραμμή”.

Μάλιστα όπως ενημερώνει, στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει και συνέντευξη της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη.

2020mag.gr