Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 27/3

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές καθώς παρουσιάζει στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη το παραμύθι « Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

Το έργο, βασισμένο στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, έχει χαρακτηρισθεί ως η παράσταση της χρονιάς στο χώρο του παιδικού θεάτρου, αφού για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική απόδοση και με εννεαμελή θίασο, με σκηνικά που εντυπωσιάζουν, με απίθανα κουστούμια και με ποιοτική μουσική.

Οι παραγωγοί της παράστασης μας διαβεβαιώνουν ότι θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων των παραμυθιών.

Το παραμύθι

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μητέρα κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο – Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΗΜΑ,ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΒΙΑΝΟΥ, ΒΑΣΩ ΚΑΛΑΤΖΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ, ΔΕΣΠΟΙΑΝΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Σκηνογραφία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια : ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες σχέσεις : ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ

Μουσική Επιμέλεια : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Κίνηση-χορογραφίες : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια :  80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Info:

 

Αλεξανδρούπολη: Κυριακή 27 Μαρτίου, ώρα 12.00 και 17.30

Δημοτικό Θέατρο

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη, τηλ. 25510-25446

Πληροφορίες : 6974797109

Προπώληση: 7€, Ταμείο Θεάτρου: 9€