Ο Μενέλαος Μαλτέζος συμμετείχε στην 82η Τακτική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τον απολογισμό και προϋπολογισμό του 2022. 

Ο εκπρόσωπος των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδας κ. Μενέλαος Μαλτέζος συμμετείχε στην 82η  Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Αντικείμενο της συνεδρίασης ο απολογισμός και προϋπολογισμός του 2022 όπου τονίστηκε  η ανάγκη ο προϋπολογισμός να ανταποκρίνεται σε ένα πρόγραμμα δράσης έτσι ώστε να προσανατολιστεί ο φορέας μας στους βασικούς σκοπούς ως σύμβουλος της πολιτείας στα ζητήματα του επιστημονικού μας αντικειμένου και της στήριξης προάσπισης και ανάδειξης των προβλημάτων των μελών του ενάντια στην λογική που οδηγεί το Οικονομικό Επιμελητήριο σε ένα άνευρο γραφειοκρατικό μηχανισμό, που με κάθε τρόπο καλύπτει ή και διαφημίζει νεοφιλελεύθερες συνταγές και ρυθμίσεις.

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

“Κυρίως όμως θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα της ανεργίας της ετεροαπασχόλησης, του brain drain και την πρωταγωνιστική συμμετοχή στη μάχη για την αναγέννηση του Ο.Ε.Ε. την προάσπιση των επαγγελματικών της δικαιωμάτων να γίνει υπόθεση και της νέας γενιάς οικονομολόγων”, τόνισε στην ομιλία του ο Μενέλαος Μαλτέζος.  

Οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι είναι οργανωτικά μια αυτόνομη αυτόνομη παράταξη επιστημόνων οικονομολόγων.