Μια απαιτητική & δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αθλητές του ΟΕΓΑ που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Α& Β Κατηγοριών στις 17-18 Ιουλιου 2021 στη Θεσσαλονίκη. 

Τα συναισθήματα όλων ανάμεικτα, άγχος, ενθουσιασμός, συγκίνηση καθώς μεσολάβησαν σχεδόν 2 χρόνια για να επιστρέψουν οι αθλητές στον αγωνιστικό χώρο. 

Καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασιας είχαν κοντά τους τους προπονητές τους,  κο Δημήτριο  Μπαξεβανιδη, την κα Ευδοκία Παντεζοβα και τον κο Ιορδάνη Νιγδελη, που & σ’αυτους ανήκει σημαντικό κομμάτι της σημερινής τους επιτυχίας. 

Την πρώτη ημέρα των αγώνων η ομάδα των γυναικών που απαρτίζεται απο την Κορωνιδου Ελισαβετ, την Κελεσιδη Άννα Μαρία, τη Βασιλακάκη Αγάπη & την Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια, κατέλαβε στο σ

Συνθέτο Ομαδικο την Πρώτη θέση, δίνοντας δυναμικά το παρόν. 

Στο Συνθετο Ατομικό Γυναικών κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Βασιλακάκη Αγάπη 10η θέση

Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια 11η θέση

Κελεσιδη Άννα- Μαρία 13η θέση

Κορωνιδου Ελισαβετ 15η θέση

Διαβάστε ακόμη  Επιμελητήριο Έβρου / Κάλεσμα για ομαδικές προσφυγές κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής. 

Στους Τελικούς Αγώνες προκρίθηκαν:

η Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια στο άλμα που κατέλαβε την 7η θέση& στο δίζυγο την 7η θέση

η Βασιλακακη Αγάπη στο δίζυγο που κατέλαβε την 5η θέση &

η Κελεσιδη Αννα- Μαρία στη δοκό που κατέλαβε την 5η θέση. 

Η αθλήτρια Καραμπατζάκη Άννα κατέλαβε στο Σύνθετο Ατομικό στη Β Κατηγορία Νεανίδων την 5η θέση, με προκριση στους Τελικους Αγώνες στο διζυγο που κατέλαβε την 8η θέση και στη δοκό την 6η θέση. 

Ο αθλητής του Συλλόγου μας Καραξανης Άγγελος- Ευγένιος κατέκτησε την 5η θέση στο Συνθετο Ατομικό Εφήβων Β’ Κατηγορίας με πρόκριση στους Τελικούς Αγώνες στον ίππο όπου κατέλαβε την 3η θέση, στο άλμα την 5η θέση & στο μονόζυγο την 5η θέση. 

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρα τους! Γιατί όταν επιθυμούμε κάτι πραγματικα σίγουρα μπορουμε να το κατακτήσουμε!