ΟΦΘΑ: 8ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Κολύμβησης

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το 8ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ κολύμβησης που διοργάνωσε ο Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης!

Ήταν μια πραγματική γιορτή και ορισμός του τί σημαίνει κολύμβηση στις ευαίσθητες αναπτυξιακές ηλικίες! Τα είχε όλα…μουσική, χορό, διασκέδαση, συγκίνηση, μετάλλια, δώρα, εκπλήξεις, πολύ κολύμβηση και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του!

Οι κερκίδες του κολυμβητηρίου κατακλείστηκαν από γονείς, συγγενείς και φίλους της κολύμβησης δίνοντας έναν ακόμη πιο γιορτινό χαρακτήρα!

Το Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους 8 σύλλογοι της Περιφέρειάς μας (Κότινος ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης, Νηρέας Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης, Ο.Φ.Θ Αλεξανδρούπολης, Ν.Ε. Ροδόπης, Δελφίνια Ξάνθης, Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας) με περισσότερους από 300 μικρούς κολυμβητές-τριες!

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή της κολύμβησης, γονείς, εθελοντές, κολυμβητές της αγωνιστικής & προ αγωνιστικής μας ομάδας, Δ.Σ., προπονητές καθώς και τον χορηγό της ομάδας κ. Χατζόπουλο για τα υπέροχα μπλουζάκια!

Και όπως είπε και μια μητέρα…

Όταν ο σεβασμός του άλλου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός αθλητικού συλλόγου, τότε μιλάμε για ένα σύλλογο εκτός συναγωνισμού! Περήφανοι όλοι!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 9ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ κολύμβησης το 2024 με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

Σας ευχαριστούμε πολύ!