Οι αμαζόνες έκοψαν την πίτα τους

Την Τρίτη 15/1/2019 ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πίτας του 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Αντιπεριφεριάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξ/πολης Γιάννης Βαταμίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαϊστρου και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ναϊτίδης, ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάσης Κασαμπαλής και πλήθος γονέων των αθλητριών του συλλόγου. Τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Άνθιμου και τις ευλογίες της εκκλησίας διάβασε ο πάτερ Ιωάννης του Ι.Ν.Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου.

Ο Πρόεδρος των Αμαζόνων Γιώργος Μιχελής ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές, το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και στους καλεσμένους Καλή Χρονιά και έκοψε την Πίτα του 2019 με κομμάτια για τους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και για τα 6 τμήματα του συλλόγου. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης απετέλεσε η απονομή, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τιμητικής πλακέτας στην αθλήτρια Δομινίκη Μπαρή.

Την πλακέτα παρέλαβε η αδελφή της Δομινίκης και ανερχόμενη αθλήτρια των Αμαζόνων Αμαλία Μπαρή. Τη βράβευση προλόγησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Μάκης Δημητριάδης που μεταξύ των άλλων ανέφερε ” Η Δομινίκη είναι μία αθλήτρια που αποτελεί ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και της φιλοσοφίας που πρεσβεύει ο σύλλογος για όλες τις αθλήτριες που εμπιστεύονται το πρόγραμμά του. Προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας, έπαιξε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της και τις συμπαίκτριες της, κλήθηκε και συμμετείχε στις προεθνικές ομάδες και απολαμβάνει μία συνεχή ανοδική αγωνιστική πορεία με την συμβουλή πάντα των Αμαζόνων για τις επιλογές των ομάδων που αγωνίζεται κάθε χρόνο, μια και ανήκει στη δύναμη των Αμαζόνων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των δώρων (μπάλες και φόρμες της ομάδας) που αντιστοιχούσαν στα φλουριά που κέρδισαν οι τυχερές αθλήτριες των τμημάτων. Το Σάββατο 12/1/2019 είχε προηγηθεί η κοπή της πίτας του αγωνιστικού τμήματος στο Χάραμα σε οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!