Με έντονες αποδοκιμασίες και διαμαρτυρίες αλλά και στο τέλος… κυνηγητό, “υποδέχθηκαν” τον υφυπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα Πατρινοί έμποροι έξω από το Δημαρχείο.

Κατά την έξοδό του από το δημαρχείο τα πράγματα αγρίεψαν ακόμα περισσότερο. Μούντζες, γιουχαΐσματα και… κυνηγητό στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, ενώ οργισμένοι έμποροι φώναζαν, “Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”.

Ο Στ. Πέτσας έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, στην Πάτρα, όπου είχε συναντήσεις για το θέμα του μη ανοίγματος του λιανεμπορίου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και με φορείς στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο δημαρχείο.

Διαβάστε ακόμη  Ένωση Οικοδόμων για τον εργολάβο του φράχτη: Ξεσαλώνει με την ανοχή της κυβέρνησης

Υπενθυμίζεται ότι σε έκτακτη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας αποφάσισε να ανοίξουν τα καταστήματα, χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζομένους.

Όπως εξηγούν, κατέληξαν στην απόφαση να βρεθούν όλοι κανονικά στα καταστήματά τους από τις 9:00 χωρίς προσωπικό, να έχουν τα φώτα και τις πόρτες τους ανοιχτές, χωρίς όμως να εξυπηρετούν κόσμο. Παράλληλα, θα αναρτήσουν αφίσα-κηδειόχαρτο, που δημιούργησε ο Σύλλογος με τη φράση «είμαστε ζωντανοί – νεκροί» ενώ θα τοποθετήσουν μαύρες σημαίες.

πηγή:www.candiadoc.gr