Οι μαθητές που απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» συνομίλησαν σήμερα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», συνάντησε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του την μαθήτρια Ιωάννα Παπαθεοδώρου και τους μαθητές Χρήστο Αποστολίδη και Σταύρο Δημάκη που διακρίθηκαν στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ».

Τα παιδιά που φοιτούν στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Αλεξανδρούπολης, συνόδευε η Μαθηματικός του σχολείου, Ολυμπία Κουσίδου, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Δημήτρης Δούδης και οι γονείς τους.

Ο δήμαρχος είχε μια πολύ ωραία κουβέντα μαζί τους, συζήτησαν για τη μεγάλη τους αγάπη, τα Μαθηματικά, τις ώρες που αφιερώνουν σε αυτά αλλά και για άλλα ενδιαφέροντά τους. Τους συνεχάρη για την πειθαρχημένη και προσηλωμένη στον στόχο τους προσπάθεια που καταβάλουν και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συμμετοχή τους στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε ακόμη  Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου

Να σημειωθεί ότι από τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», στον οποίο συμμετέχει ο επίσης διακριθείς μαθητής Πέτρος Δάγρες από την Ορεστιάδα, θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.