Ολοένα και περισσότεροι Εβρίτες πουλάνε το νοικοκυριό τους στο διαδίκτυο

Ολοένα και περισσότεροι Εβρίτες επιλέγουν να πουλήσουν προϊόντα αλλά και υπηρεσίες μέσω ίντερνετ. Στην εποχή της κρίσης και της ανεργίας δεν είναι λίγοι αυτοί που αξιοποιούν τις ευκαιρίες του ηλεκτρονικού εμπορίου και καταφέρνουν να έχουν κάποιο εισόδημα, πουλώντας προσωπικά τους αντικείμενα.

Πριν λίγα χρόνια, το διαδίκτυο αποτελούσε το μέσο για φθηνότερες αγορές μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Πλέον, χρησιμοποιείται και για πωλήσεις.

Δεκάδες είναι καθημερινά οι αγγελίες για πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών από πολίτες του Έβρου.

Τα προϊόντα που πωλούνται είναι ρούχα, παπούτσια, κινητά μέχρι αυτοκίνητα και σπίτια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πουλάνε πράγματα από το νοικοκυριό τους, αλλά και προσωπικά τους αντικείμενα, είτε επειδή δεν τα χρειάζονται πλέον είτε επειδή τα αγόρασαν και δεν χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσουν ποτέ (ψυγεία, πλυντήρια, καναπέδες, τραπέζια, καρέκλες, κοσμήματα, ρούχα κ.α.). Πολλές αγγελίες αφορούν επίσης και τεχνολογικά προϊόντα, όπως τηλεοράσεις, κινητά, υπολογιστές αλλά και βρεφικά προϊόντα όπως καροτσάκια και κρεβατάκια.

Διαβάστε ακόμη  Ανεμογεννήτριες στα καμένα: Μία νέα επιτυχία του «επιτελικού κράτους» της ΝΔ

Τέλος, να επισημάνουμε πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται και το φαινόμενο οι Εβρίτες να αγοράζουν προϊόντα από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα (Κίνα, ΗΠΑ κλπ), ψάχνοντας τη φθηνότερη λύση.