Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της περιοδείας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Θράκη

Με τις επισκέψεις στα ορεινά χωριά Οργάνη και Αρριανά της Ροδόπης ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη μέρα της περιοδείας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Θράκη για την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν παροχής δορυφορικής πρόσβασης στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της Digea.

Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε σπίτια στα οποία έχουν εγκατασταθεί ήδη δορυφορικές κεραίες και αποκωδικοποιητές σε συνεργασία με την ΟΤΕ TV και τη Nova.

Στην Οργάνη ο υπουργός συζήτησε με κατοίκους στο καφενείο το οποίο λειτουργεί και ως ταχυδρομικό πρακτορείο των ΕΛΤΑ και το ίδιο έκανε και στα Αρριανά.

Διαβάστε ακόμη  Μονάδα «Δασοκομάντος» θα λειτουργήσει φέτος στην Αλεξανδρούπολη

Νωρίτερα χθες στον Εχίνο της Ξάνθης ο κ. Παππάς συζήτησε με κατοίκους σε καφενείο και επισκέφθηκε τα ΕΛΤΑ και το Τάγμα Εθνοφυλακής.

Ο υπουργός είχε συσκέψεις με τις Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη και τη Ροδόπη και συζήτησε μαζί τους για τις πολιτικές.
Επίσης επισκέφθηκε το Δ΄ Σώμα Στρατού.

Σήμερα θα περιοδεύσει στο νομό Έβρου όπου θα επισκεφθεί τη Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης, το Ορμένιο, τα Δίκαια και το ειδικό σχολείο Ορεστιάδας. Στις 8μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη, στο Επιμελητήριο Έβρου.