Ομάδα εφήβων έκανε άνω-κάτω το νηπιαγωγείο Παλαγίας   

Μία ομάδα εφήβων έκανε άνω-κάτω το βράδυ της Πέμπτης το νηπιαγωγείο της Παλαγίας. Όπως καταγγέλλει εκπαιδευτικός οι νέοι, αφού διέρρηξαν το κτίριο, ούρησαν σε καλαθάκια σκουπιδιών, προκάλεσαν ζημιές, ενώ ίσως να προσπάθησαν και να κλέψουν ηλεκτρονικές συσκευές.
Δείτε τι έγραψε η καταγγέλλουσα στο facebook: «Ενα πολύ σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα απόψε στο νηπιαγωγείο μας. Σαν να μην έφταναν οι καταστροφές σε σίτες, τοίχους, κουφώματα, παιδική χαρά, ή η μετατροπή της αυλής σε σκουπιδότοπο και ουρητήριο κάθε καλοκαίρι, απόψε είχαμε και ΔΙΑΡΡΗΞΗ του χώρου. Η έγκαιρη άφιξη ανθρώπων του σχολείου, που  ειδοποιήθηκαν γιατί κάποια παιδιά έχουν ευτυχώς την αίσθηση του σωστού και του λάθους, εμπόδισε τους εφήβους που εισέβαλλαν να αφαιρέσουν οτιδήποτε, αν και βρέθηκαν αφημένες στο πάτωμα ηλεκτρονικές συσκευές. Ούρησαν στο καλάθι απορριμάτων  και ανακάτεψαν συρτάρια μεταξύ άλλων. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν δεν κατέφταναν άνθρωποι του σχολείου. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και το θέμα πλέον είναι πολύ σοβαρό.  Οι συστάσεις που συχνά κάνουμε δεν είναι αρκετές πια και το θέμα  θα περάσει στις αρμόδιες αρχές».

Διαβάστε ακόμη  Επιμένουν και την Τρίτη οι βροχές και οι καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία, χαρακτηρίζοντάς τη ως απούσα. Σε σχόλιο του έγραψε: «Δυστυχώς η αστυνομία είναι ο μεγάλος απών, μεγάλες καταστροφές καθημερινά παντού, σε αστικό εξοπλισμό, σχολικές αυλές κ.α. και τώρα το συγκεκριμένο περιστατικό ..τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να αφυπνίσει 
αρκετούς επιτέλους !!!!»

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης Λαμπάκη, η οποία έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «ΠΛΕΟΝ…ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!  Το είδαμε κι αυτό. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλεξανδρούπολης καταλογίζει ευθύνες στην ελληνική αστυνομία και την χαρακτηρίζει απούσα!!!

Της χρεώνει ευθύνες για τις μεγάλες καταστροφές που συμβαίνουν καθημερινά παντού, σε αστικό εξοπλισμό και σχολικές αυλές. Άραγε έχουν την ίδια άποψη και οι συνάδελφοι του, Βουρδόλης και Δαστερίδης;

ΥΓ.

Ο μεγάλος απών κύριε ταγματάρχα του 1ου επιτελικού γραφείου ( δεν έχεις αφήσει σχόλιο και ανάρτηση πολίτη στην επικράτεια του Δήμου να μην την απαντήσεις ) είναι ο επικεφαλής σου. Κάπου μπερδεύτηκες μάλλον.!!  #_έχεις_ξεφύγει».