Το πρόγραμμα με τους σημαντικούς καλλιτέχνες που θα περιλαμβάνουν τα “Ορέστεια 2021” το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου – τις πρώτες ανακοινώσιμες πληροφορίες για το

μουσικό τετραήμερο που θα αντικαταστήσει το Φεστιβάλ του Άρδα, στο υπαίθριο θέατρο Ορεστιάδας στα τέλη Ιουλίου, και άλλες αποκλειστικές πληροφορίες για όσα θα παρακολουθήσουμε το φετινό καλοκαίρι, αποκάλυψε στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή “Εβροσκόπιο” ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.  Δημήτρης Βαρσαμακίδης το πρωί της Δευτέρας (31/5).

Για τα “Ορέστεια”, που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. ανέφερε ότι θα περιλαμβάνει δυο εκδηλώσεις στο υπαίθρια δημοτικό θέατρο:

Το Σάββατο η μουσικοθεατρική παράσταση «Κωστής Παλαμάς – Οι μούσες που αγάπησα» με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Tην Κυριακή η μουσική παράσταση – αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου κατά την οποία η Γιώτα Νέγκα θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια της μεγάλης στιχουργού.

Διαβάστε ακόμη  Έβρος: Πάνω από 40.000 οι πλήρως εμβολιασμένοι

Για τις παραστάσεις δεν θα υπάρχει εισιτήριο, όμως η προσέλευση του κόσμου θα ξεκινήσει αρκετή ώρα πριν την έναρξη, ενώ οι πόρτες θα κλείσουν όταν η πληρότητα στο υπαίθριο θέατρο φτάσει στο επιτρεπόμενο όριο, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (προς το παρόν 50% η πληρότητα, με ενδεχόμενο να αυξηθεί έως 75% ως το τέλος Ιουνίου).

Στις παράλληλες δράσεις των Ορεστείων θα περιλαμβάνεται ομιλία μετά την δοξολογία της Κυριακής με ιστορική αναδρομή για τους πρόσφυγες της Αδριανούπολης και του Κάραγατς και την εγκατάστασή τους στην Νέα Ορεστιάδα. Επιπλέον θα γίνει παράλληλη δράση στην πλατεία με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ορεστιάδας “Αγ. Παντελεήμων ο Ιαματικός” και το “Ifigeneia Cup” του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Ραδιοεβρος