Ορεστιάδα: Τον εξαπάτησαν και του πήραν το αυτοκίνητο χωρίς να πληρώσουν!

Μια ακόμα υπόθεση εξαπάτησης με αγγελία σε διαδικτυακή σελίδα έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά θύμα δεν είναι ο αγοραστής, αλλά ο πωλητής! Ένας 47 χρονος στην Ορεστιάδα αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο του. Την περασμένη Τετάρτη το παρέδωσε σε άνθρωπο στην Καβάλα και ακόμα περιμένει να του καταθέσει τα χρήματα… Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 4-10-2017 εξαπάτησαν 47χρονο ημεδαπό στην Ορεστιάδα. Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 47χρονος, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Διαβάστε ακόμη  O ιδιαιτέρως ενισχυμένος Χατζηδάκης, ο γεωστρατηγικός FSRU Αλεξανδρούπολης, το ρουμανικό ενδιαφέρον και ο ινδικός “δάκτυλος” για το λιμάνι της Καβάλας

Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοροπωλησία του οχήματος, ο 47χρονος συναντήθηκε με έτερο δράστη, στο νομό Καβάλας, όπου του παρέδωσε το όχημα, χωρίς ουδέποτε να καταβληθεί το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.