Ούτε επί Παπαδόπουλου – Απειλούν εργαζόμενους να ψηφίσουν ΝΔ

Ο «ήπιος» Αδ. Γεωργιάδης και ο CEO της ασφαλιστικής που δίνει γραμμή στους εργαζόμενους τι να ψηφίσουν

Συνέβαιναν επί της επταετίας του Παπαδόπουλου, συμβαίνουν και επί Μητσοτάκη. Σε γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας βρέθηκε την Πέμπτη (27/4) ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της NOS INSURANCE SERVICES», έγραψε στον λογαριασμό του στο TikTok.

Η έκπληξη ήρθε από τον CEO της NOS INSURANCE, Αλέξιο Λιάγκα, που εμφανίστηκε βασιλικότερος του βασιλέως. Παρουσία του Άδ. Γεωργιάδη, έκανε «κατήχηση» στους εργαζόμενους, υποδεικνύοντάς τους να ψηφίσουν ΝΔ. «Είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε…», τους είπε.

Χαρακτηριστικά, διακόπτοντας τον Αδ. Γεωργιάδη, τους είπε: «Ο υπουργός λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ. Η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εξαρτάται πάρα – πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη.

Με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσασταν τι γινόταν. Και στα τηλέφωνα, και με τους συνεργάτες μας, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις.

Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε».

Πηγή: ieidiseis.gr