Π. Καλακίκος: Αξίζει άραγε τέτοια κατάντια ο ιστορικός Δήμος Σουφλίου

Νέα πρότυπα , νέες συμπεριφορές εισάγει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Δήμαρχος Σουφλίου , Ευάγγελος Πουλιλιός .

Όταν το Δεκέμβριο του 2017, το δημοτικό συμβούλιο, αποδέχτηκε δωρεά , από τη Δημοσυναιτεριστική ΕΒΡΟΣ ΑΕ , ενός αυτοκινήτου μάρκας TOYOTA RAY JEEP , αυτός , σαν …. ασυγκράτητος έφηβος … από χαρά , τον Μάρτιο 2018 πήρε το αυτοκίνητο και το οδηγούσε, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και ασφάλεια και μάλιστα εκτός ορίων του Δήμου, όπου κατελήφθη από την τροχαία και του βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό να συνετίσει το Ευάγγελο Πουλιλιό, αφού την τακτική του αυτή εφάρμοσε και στα υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου .

Σε τακτικό έλεγχο της Τροχαίας, απορριμματοφόρο του Δήμου κυκλοφορούσε, χωρίς πινακίδες και ασφάλεια, διότι αυτό, για οχτώ χρόνια ουδέποτε είχε εκτελωνιστεί, με αποτέλεσμα, να βεβαιωθεί , από την Τροχαία στο Δήμο πρόστιμο 14.000,00 ευρώ και από τα Τελωνείο  Αλεξανδρούπολης πρόστιμο 72.000,00 ευρώ .

Άραγε υπάρχει δημότης , που μπορεί να αποδεχτεί , να έχει Δήμαρχο , που να επιδεικνύει τέτοια ανικανότητα , που να μη μπορεί, για οχτώ  χρόνια , να τακτοποιήσει την νομιμότητα ή την απόσυρση ενός απορριμματοφόρου ;;;;;

Να είναι τόσο ανεύθυνος Δήμαρχος , που να μη λαμβάνει υπόψη την επικινδυνότητα , που μπορεί να προκληθεί , τόσο στους ανυποψίαστους πολίτες, όσο και στους εργαζόμενους του Δήμου , από την παράνομη κυκλοφορία ενός απορριμματοφόρου για οχτώ χρόνια ;;;;

Δυστυχώς όμως , υπάρχει τέτοιος Δήμαρχος , ο Ευάγγελος Πουλιλιός , ο οποίος , αντί να αναλάβει τις ευθύνες βρίσκει φτηνές δικαιολογίες, ο οποίος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη από τους δημότες και να πάει στο Ταμείο για να καταβάλει το αντίτιμο του προστίμου , προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής , για να μη καταλογιστούν αυτά στους δημότες, όπως έχει γίνει σε παλιότερες περιπτώσεις. Εάν , δεν το πράξει αυτό , η δημοτική μας παράταξη , θα κινήσει την διαδικασία του καταλογισμού σε βάρος του.

Η ασυλία των αιρετών , πρέπει να λάβει τέλος !!!!! Διότι , η ιδιοκτησιακή αντίληψη , αλλά και η προκλητικότητα από ορισμένους αιρετούς εκπροσώπους με μακροχρόνιες θητείες , ανήκει σε άλλες εποχές …

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι , ότι τέτοιες συμπεριφορές και πρότυπα Δημάρχου δεν εκφράζουν και δεν αντιπροσωπεύουν τους Δημότες του ιστορικού Δήμου Σουφλίου.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ