Αρχική ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πανελλήνιος σάλος για τις 26.000 ευρώ στη Ζευγαρά για το Καρναβάλι –...

Πανελλήνιος σάλος για τις 26.000 ευρώ στη Ζευγαρά για το Καρναβάλι – ΒΙΝΤΕΟ

Πανελλήνιο σάλο προκάλεσε η γνωστοποίηση των αμοιβών των καλλιτεχνών που συμμετέχουν φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης, με δεκάδες ιστοσελίδες αλλά και κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας να ασχολούνται με το εν λόγω ζήτημα

Το ενδιαφέρον μονοπώλησε κυρίως η συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά και η αντίστοιχη δαπάνη των 26.000 ευρώ, αλλά και η συναυλία του FY που εκτός του ότι θα κοστίσει σχεδόν 10.000 ευρώ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε μάλιστα στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. 

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης» τόνισε ο ίδιος. 

Διαβάστε ακόμη  Απίστευτο κι όμως αληθινό: Για την ορθή (!) διαχείριση των αποβλήτων βραβεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας είπε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ». 

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη συναυλία του FY δήλωσε πως είχε υποσχεθεί στη νεολαία της πόλης να φέρει στα Καρναβάλια έναν καλλιτέχνη που τους αρέσει, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τον Δήμαρχο εάν έγινε δημοψήφισμα. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις τόσο από πλευράς της αντιπολίτευσης όσο και του Μητροπολίτη, με τον κ. Τσέπελη να δηλώνει πως ο Μητροπολίτης είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να έχει η πόλη, χωρίς ωστόσο να δίνει συνέχεια στο θέμα παρά τις πιέσεις του Λιάγκα για μια απάντηση. 

Πηγή: xanthinea.gr