Πανηγύριζε την νίκη Ζαμπούκη ο «αντικειμενικός» πρόεδρος του Εθνικού που δίνει συγχαρητήρια για το γήπεδο

Ο… κατά τα άλλα «αντικειμενικός» πρόεδρος του Εθνικού που δίνει συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για το νέο κλειστό γυμναστήριο, πανηγύριζε στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Ζαμπούκη το βράδυ που κέρδισε τις εκλογές.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, από πλάνο της Δέλτα Τηλεόρασης, το βράδυ των εκλογών, που δείχνει τον πρόεδρο του Εθνικού στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζαμπούκη, έφερε στο φως η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, με το παρακάτω σχόλιο:

«’Τζα! Νά ‘μαι κι εγώ, στο εκλογικό κέντρο του νυν δημάρχου’! Τυχαίο; Δε νομίζω!!!»

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μεσινέζης, πριν λίγες ημέρες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης,  ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή «γιατί επιτέλους θα έχουμε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο μετά από πολλά χρόνια».

Διαβάστε ακόμη  Στον Απαλό οι πολίτες καθαρίζουν τους κάδους μόνοι τους

Το γεγονός ότι το νέο  κλειστό γυμναστήριο θα είναι ίδιας δυναμικής με το υπάρχον, το οποίο έχει χαρακτηριστεί, εδώ και χρόνια, ως ανεπαρκές, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα διεκδίκησης μεγάλων διοργανώσεων και περαιτέρω ανέλιξης του αθλητισμού στην περιοχή μας, προφανώς, δεν απασχολεί τον πρόεδρο του Εθνικού, που διατηρεί την αδιανόητη αυτή στάση που θα αποβεί  μοιραία για την αθλητική ιστορία, τόσο του συλλόγου, όσο και της πόλης γενικότερα.