Παπαθεοδώρου για φήμες γύρω από το πρόσωπό του: «Δεν θα ασχοληθώ με κανέναν τρελό»

Με μία ανάρτησή του στο facebook απαντά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου στην εμπλοκή του ονόματός του σε γεγονότα που μονοπωλούν τη δημοσιογραφία των τελευταίων ημερών, μετά από ένα ανώνυμο story στο Instagram.

Όπως αναφέρει, «τις δύο τελευταίες μέρες ενημερώθηκα ότι αναπτύχθηκε, γύρω από το πρόσωπο μου, μια άθλια φημολογία, που με εμπλέκει σε γεγονότα, αντίστοιχα με όσα μονοπωλούν τη δημοσιογραφία των πρόσφατων ημερών και η οποία βασίζεται σε ένα ανώνυμο story στο instagram».

Παράλληλα, σημειώνει πως «η δύναμη των social media είναι τεράστια, ειδικά όταν επιτρέπει στον κάθε ψυχάκια να γράψει άκριτα ό,τι του έρθει στο μυαλό και όταν αυτό μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι. Δυστυχώς, ταυτόχρονα με όσους καταπίνουν αμάσητο ό,τι ακούν, υπάρχουν και κάποιοι, που υπηρετώντας σκοπιμότητες, προσπαθούν να πλήξουν πρόσωπα και οικογένειες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων τους».

Διαβάστε ακόμη  Eurobank: Παρακάμπτει και τον Αστικό Κώδικα προς χάρη των Παπαθανάσηδων

Και καταλήγει: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν τρελό, ηλίθιο και αφελή, που μπορεί να «σπάει πλάκα» με κάτι που άκουσε και δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει. Δεν πρόκειται όμως να χαριστώ σε κανέναν, που επιδιώκει να με πλήξει κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά.

Επέλεξα το δημόσιο βίο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, τους κινδύνους που διατρέχει κάθε δημόσιο πρόσωπο. Στην έως τώρα διαδρομή μου, βρέθηκα αντιμέτωπος και με συκοφαντίες και με λάσπη, αλλά όλα τα νίκησα, έχοντας ως όπλα μου, την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Η ανθρωποφαγία δυστυχώς είναι trend της εποχής. Δε θα γίνω θύμα της. Ευχαριστώ όσους νοιάστηκαν για μένα και θέλησαν να με προφυλάξουν».