Παραδίδεται άλλο ένα τμήμα του κάθετου άξονα

Άλλο ένα τμήμα του κάθετου άξονα του Έβρου παραδίδεται τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Πρόκειται το τμήμα Ψαθάδες-Κισσάριο, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο, στο οποίο έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως τα Χριστούγεννα θα παραδοθεί και το υπόλοιπο τμήμα έως τον οικισμό της Μάνδρας.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Όπως επισημαίνει το radioevros.gr, για το συγκεκριμένο οδικό τμήμα υπήρχαν διαβεβαιώσεις για την ολοκλήρωσή του από το καλοκαίρι του 2016. Τελικώς, η ημερομηνία ολοκλήρωσης άλλαξε 4 φορές, από το καλοκαίρι του 2016 σε Χριστούγεννα του 2016, έπειτα μετατέθηκε για τον Μάρτιο 2017, κατόπιν για τον Αύγουστο του 2017 και τέλος η ολοκλήρωσή του επιτεύχθηκε την τελευταία ημερομηνία που δόθηκε, το φθινόπωρο του 2017.

Διαβάστε ακόμη  Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης

Το κυριότερο πρόβλημα που μπλόκαρε έως τώρα την ολοκλήρωση του έργου είναι η αλλαγή νομοθεσίας για τα στηθαία. Πλέον όμως με τις εργασίες να ολοκληρώνονται άμεσα, από την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί το τμήμα στην κανονικά στην κυκλοφορία, όπως επιβεβαίωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς.