Μικρά επιτούτου κείμενα: Παραίτηση Γρήγορη Δημητριάδη . Μιας παραίτησης μύρια έπονται.!

Συνήθως, η πρώτη θέση ευθύνης του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, όπως η συγκεκριμένη του Γρήγορη Δημητριάδη στηρίζεται από κόλακες της αυλής, ειδικά στη Ν.Δ. Μια μεγάλη ευρύχωρη αυλή “έσπαλε. “

Παραίτηση και αποδοχή λοιπόν. Ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο γεγονός, ( ας μη ξεχνάμε το τεράστιο θέμα των υποκλοπών που πιστώνεται εξ’ ολοκλήρου στον Γρήγορη Δημητριάδη ) μιας και οι εθνικές εκλογές της άνοιξης απαιτούν απόλυτη ηρεμία στο κυβερνών κόμμα, κάτι που δεν φαίνεται προς το παρόν, μιας και μιλούν για τοξικο κλίμα πλέον, εντός της κυβέρνησης. Θυμηθείτε ότι αυτή η παραίτηση, συγχρόνως και η αποδοχή της από τον πρωθυπουργό, ήδη απομακρύνθηκε ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών Παναγιώτης Κοντολέων, θα παρασύρει πολλούς ενδιάμεσους συνεργάτες του Γρήγορη Δημητριάδη. Από το Μαξίμου, την Πειραιώς, έως και τους κάθε λογής γαλάζιους ινστρούχτορες των απομακρυσμένων νομών.

Διαβάστε ακόμη  Κουμουνδούρου: Με δημοσκοπήσεις για τους υποψηφίους ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια

Τρίζουν οι καρέκλες κάποιων που βιάστηκαν να δηλώσουν την υποταγή και τη στήριξη τους, στον εξ’ απορρήτων του πρωθυπουργού και να διαφημίσουν ενδεχομένως τον εαυτό τους με προκάτ συναντήσεις και φωτογραφίες.
Ίδωμεν.