Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Παύλος Γεωργιάδης, με αφορμή, όπως αναφέρει, την καταστροφή ενός από τα τελευταία αλσύλλια της πόλης, στην περιοχή του Φυτωρίου, προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο κλειστό γυμναστήριο. Ο κ. Γεωργιάδης είχε εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του με τον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου της Κοινότητας, δίχως όμως να εισακούγεται. Τελικώς, το θέμα με το αλσύλλιο, που πρόσφατα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από αίτημα και υπογραφές 270 δημοτών, που ζητούσαν να βρεθεί άλλη έκταση, ώστε να μη κοπούν τόσα δέντρα, στάθηκε η αφορμή για την παραίτησή του.  

Στην ανάρτησή του στο facebook ο κ. Γεωργιάδης, αναφέρει :

«Με αφορμή την καταστροφή ενός από τα τελευταία αλσύλλια της Αλεξανδρούπολης, με την προαποφασισμένη κοπή 250 δέντρων, υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από το Συμβούλιο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμη  Ένα παραμύθι του Βασίλη Κάργα, για την όμορφη πλευρά της ζωής

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 1.460 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και την οικογένεια και τους συνεργάτες μου που συνέβαλλαν στην εκλογική επιτυχία που κατέγραψε η Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης.

Έχοντας εξαντλήσει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσφοράς στα κοινά της πόλης μας μέσα από ένα όργανο που δεν πλέον θυμίζει σε τίποτα ούτε Συμβούλιο ούτε Κοινότητα, αφήνω την εκλεγμένη θέση μου με την σκέψη ότι ουδείς αναντικατάστατος».

Δείτε την επιστολή παραίτησης του κ. Γεωργιάδη:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158389028906105&set=pcb.10158389025756105