Παράλυτος σκυλάκος που εγκαταλείφθηκε στην Αλεξανδρούπολη χρειάζεται σπίτι.   

Έκκληση να βρεθεί σπιτι για τον Δία, απευθύνει μέσω του Facebook η κοινοτική Σύμουλος Αλεξανδρούπολης κ. Σοφία Βαλαβάνη. 

Ο Δίας, ένα πανέμορφο setter, 1,5 χρόνων, εγκαταλείφτηκε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, περισυλλέχθηκε τραυματισμένος από τον κτηνίατρο Ιωάννη Κωνσταντέλη   που συνεργάζεται με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και  μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο  Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου και του έγιναν οι απαραίτητες και ανάλογες εξετάσεις. 

Ο Δίας τραυματίστηκε 2 διαδοχικές φορές σε τροχαίο και διαγνώστηκε με «πλήρη διατομή του νωτιαίου μυελού στην οσφυϊκή μοίρα λόγω κατάγματος, ένεκα τροχαίου».  Αυτή τη στιγμή κινείται άνετα με το αναπηρικό του καροτσάκι, δωρεά του Vassili Tsigoura , που τον ευχαριστούμε θερμά και  στηρίζεται δυνατά στα μπροστινά του πόδια. Δεν χρειάζεται καμμία βοήθεια για τις φυσικές του ανάγκες και είναι υγιέστατος αιματολογικά και χωρίς μεσογειακές ασθένειες. ( Οι εξετάσεις του και η ακτινογραφία του, είναι στην διάθεση του υπεύθυνου ενδιαφερόμενου κηδεμόνα).

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 36.431 ευρώ για τα φετινά «Ελευθέρια»

Ψάχνουμε υπεύθυνη οικογένεια, με περισσή αγάπη, για υιοθεσία/φιλοξενία γι αυτό το γλυκύτατο αλλά άτυχο πλάσμα, και που θα του χαρίσει την ζεστασιά, αγάπη και φροντίδα που χρειάζεται για το υπόλοιπο της ζωής του. Παρακαλώ επικοινωνείστε με 6932200473 και inbox ή με τον κτηνίατρο Ioannis Konstantelis 6934772883.

https://www.facebook.com/100001965391575/posts/6846849202057192/