Παραμένει η ένταση μεταξύ Περιφερειακών Συμβούλων. Ανταλλαγή email σε υψηλούς τόνους

Ηλεκτρονικά απέστειλε ενημέρωση ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Οντέρ Μουμίν σχετικά με την πρόσφατη αποχώρηση του από το Περιφερειακό Συμβούλιο προς ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς, παράνομα όπως ο ίδιος καταγγέλλει, δεν εισήχθησαν οι 4 επερωτήσεις που είχε υποβάλλει. Στο email που κοινοποίησε στους Περιφερειακούς Συμβούλους σημειώνει:

“Σας επισυνάπτω προς γνώση σας τις 4 επερωτήσεις μου, που αν και τις κατέθεσα εγκαίρως (στις 19/9/2017), ο πρόεδρος του Π.Σ. αυθαίρετα δεν τις περιέλαβε στην ημερήσια διάταξη, καταστρατηγώντας τον κανονισμό λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου και συγκεκριμένα το άρθρο 16 & 1 και 2.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του προέδρου του Π.Σ. Α.Μ.Θ. είναι εντελώς παράνομη, αδικαιολόγητη και προσβάλλει τον δημοκρατικό θεσμό του ανώτερου περιφερειακού αυτοδιοικητικού οργάνου, που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ως εκ τούτου σας υπενθυμίζω ότι ως ένδειξη διαμαρτυρίας και για λόγους αρχής αποχώρησα από την συνεδρίαση της 2  Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.
Μουμίν Οντέρ
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος της Α.Μ.Θ.”

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Λίγο αργότερα στο email απάντησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μποταΐτης, ο οποίος έγραψε:

“Κύριε Οντέρ Μουμίν, το προεδρείο περίμενε από εσάς έναν πιο πολιτικό λόγο, λόγω επαγγέλματος σας. Λυπάμαι πολύ. Το προεδρείο δεν θα φέρνει επερωτήσει στο περιφερειακό συμβούλιο άστοχες. Ασχοληθείτε με την παράταξη σας και κάνετε επερωτήσεις που θα προσφέρουν στην περιφέρεια και στους πολίτες και ειδικά της Ροδόπης. Μην ασχολείστε με άλλη παράταξη.”

Αν και πλησιάζει χειμώνας…η θερμοκρασία στο περιφερειακό συμβούλιο φαίνεται ότι αρχίζει να ανεβαίνει….