Παρεμβάσεις του Δήμου… βραδιάτικα στο πάρκο Αλτιναλμάζη

Φαίνεται πως τα αρνητικά σχόλια στα social media, από πολίτες που έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί με την έντονη βλάστηση σε διάφορες περιοχές, ακόμη και μέσα σε πάρκα, έχουν ενοχλήσει τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, που έφτασε στο σημείο να βάλει χειριστή μηχανήματος να κάνει εργασίες μέσα στο πάρκο Αλτιναλμάζη μέχρι τις 10 το βράδυ!

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση μίας φωτογραφίας από πολίτη, στην οποία απεικονίζονταν η έντονη βλάστηση,  στην ομάδα του facebook «Φίλοι πάρκου Αλτιναλμάζη Αλεξανδρούπολης», με το παρακάτω σχόλιο: «Η φύση έκανε τη δουλειά της. Τώρα πρέπει να δουλέψουν και οι άνθρωποι. Είναι κρίμα λίγες μέρες πριν την γιορτή της πόλης μας το πάρκο να είναι σε αυτό το χάλι…»

Σε δική του ανάρτηση, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννης Ναϊτίδης, έγραψε:  

Διαβάστε ακόμη  Η Αλεξανδρούπολη επιστρέφει πανηγυρικά στη Γ’ Εθνική!!

«Υπομονή βρε παιδιά, δεν έχουμε μαγικά ραβδάκια και αυτοί άνθρωποι είναι… Μεγάλη Εβδομάδα με εργασίες σε εκκλησίες, κοιμητήρια, οικισμούς, πάρκα κ.α., άνοιγμα σχολικών μονάδων, επισκέψεις υψηλών προσώπων, νοσοκομείο, μουσεία, 14η Μαΐου και αρκετά ακόμα.. Η υπηρεσία πρασίνου έχει προγραμματισμό και για το πάρκο Αλτιναλμάζη και παράλληλα με μια σειρά εργασιών και παρεμβάσεων που γίνονται στο χώρο, άμεσα όλα ολοκληρωθούν..»

Το ίδιο βράδυ, και συγκεκριμένα στις 21:41, ένα άλλο μέλος της ομάδας, έκανε live μετάδοση από τις εργασίες ενός μηχανήματος μέσα στο πάρκο!

Στο εύλογο ερώτημα πολίτη, αν το τμήμα Πρασίνου εργάζεται και τέτοια ώρα, ο κ. Ναϊτίδης απάντησε: «και βέβαια εργάζεται..».

Περίεργα ωράρια έχουν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης…  

Το βίντεο:

https://www.facebook.com/groups/339131527537826/permalink/487896752661302/?__cft__[0]=AZX-1xRLQJlCK5qFstS8Yeq2wNBnXEN_CVntRjduZ8mD9dZTjj2KE5c80smUpMuqM_D_QOsreu29o7u65xVFQQ2bIz_dO8EjOG58bgzDuJ-0FXJCqHxkMp40jkbqYDEHCeq4NYlgQMUb6cWvX_lzTSkzeY5nKRH-JFZBbi7AcxbDUwFmR5C_ZBciZO1JAJIFdc0&__tn__=%2CO%2CP-R