Στιγμές δροσιάς ζουν, χωρίς να το θέλουν, οι επισκέπτες του πάρκου Αλτιναλμάζη, καθώς το αυτόματο πότισμα έχει προγραμματιστεί να γίνεται σε ώρες αιχμής, στις οποίες το πάρκο έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Έτσι, μικροί και μεγάλοι, καταλήγουν είτε μούσκεμα, είτε να πρέπει να κινούνται μέσα στις λάσπες.

Διαβάστε τη χαρακτηριστική ανάρτηση πολίτη στην ομάδα «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κέιμενα»:
«Φέτος λοιπόν ζούμε όλοι εμείς γύρω και κοντά στο πάρκο το εξής τραγελαφικό και παράδοξο…μας ποτίζουν για να μεγαλώσουμε.. και αυτό σε ώρες κίνησης και αιχμής που ο καθένας από εμάς πάει με τα παιδιά του για να παίξουν και άλλοι για να χαλαρώσουν.. και βρισκόμαστε στη καλύτερη των περιπτώσεων βρεγμένοι ως το κόκκαλο γιατί ξαφνικά ανοίγει το σύστημα ποτίσματος…

Διαβάστε ακόμη  Στην ελληνική όχθη του Έβρου οι 40 πρόσφυγες, ανάμεσα τους μία ετοιμόγεννη

Χτες φύγαμε πάλι κάπως έτσι κακήν κακώς και μάλιστα ένα μωρό που έτυχε να παίζει δίπλα εκτός του ότι τρόμαξε πολύ έκανε και το απογευματινό μπανάκι…με τους γονείς να ωρύονται.. προς το προσωπικό του μαγαζιού λες και φταίνε εκείνοι…( δεν είναι αρμόδιοι)
Εγώ θέλω να θέσω το θέμα προς κάθε αρμόδιο.. σοβαρά δεν υπάρχει άλλη ώρα για το πότισμα?? Δεν μπορεί να γίνει σε ώρες προς το ξημέρωμα ώστε να στεγνώσει και η λάσπη…??

Εκτός του ότι φεύγουμε με τα παιδιά βρεγμένα ..συνήθως βουλιάζουμε και στη λάσπη..
Ο προβληματισμός μας πλέον και η αγανάκτηση μας σε καθημερινή βάση με αναγκάζουν σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας.. Θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε τοποθέτηση…»