Τα νέα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου της πόλης.

Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται η νέα διοίκηση:

Διευθυντής ΤΑΑ: Χρύσα Λουπασάκη
Team manager: Αθανάσιος Ανδραβίζος
Γραμματέας και υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Παύλος Μιχαηλίδης
Ταμίας και Υπεύθυνος Marketing: Αναστάσιος Μισαηλίδης
Μέλος της διοίκησης: Σμαρώ Δέλκου

«Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν»

Τη συζήτηση προλόγισε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός, Αυγερινός Μεσινέζης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η νέα διοίκηση εξασφάλισε τη στήριξη όχι μόνο της κεντρικής διοίκησης αλλά και όλων των στελεχών του αναδιαμορφωμένου συλλόγου.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αφού χαρακτήρισε το 2019 ως «μια εκ των δυσκολότερων χρονιών για τον Εθνικό», υπογράμμισε ότι «μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν: Θα τα καταφέρουμε όμως…καθώς το βόλεϊ δεν ανήκει στη διοίκηση αυτή, ούτε και σε καμία διοίκηση: ανήκει στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης». Αναφορικά με τις αλλαγές που προκύπτουν για την ομάδα βόλεϊ αλλά και τον σύλλογο, σημείωσε τα εξής:

  • Προπονητής της ομάδας του εθνικού θα είναι ξανά ο Θανάσης Μουστακίδης
  • Θα αλλάξει από φέτος η πολιτική στις χορηγίες: Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε γραφείο ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο θα κανονίσει ραντεβού με τον Εθνικό μέσα στην εβδομάδα, για να αποφασιστεί από κοινού μια κοινή τιμολογιακή πολιτική.
  • Είναι σχεδόν έτοιμα τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η στελέχωση της ομάδας και η δημιουργία του roaster, η οποία άργησε λίγο.

Σχετικά με τη μειωμένη αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη προηγούμενη σεζόν, ο κ. Μιχαηλίδης σχολίασε: «Το κυριότερο είναι να αισθανθεί ξανά ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης ότι το κομμάτι του βόλεϊ είναι ένα κομμάτι δικό του. Είναι ένα κομμάτι για το οποίο ζήσαμε και πονέσαμε τόσα χρόνια».

Η κ. Λουπασάκη, αφού τόνισε τη γιγάντια σημασία της στήριξης των παικτών και του προπονητή της ομάδας βόλεϊ, οι οποίοι επί ένα χρόνο έπαιξαν δίχως να πληρωθούν ή να πάρουν ένα μηνιάτικο, εξήγησε ότι οι ακαδημίες πλέον ανήκουν διαχειριστικά στον ερασιτέχνη Εθνικό. «Για τον Εθνικό δόθηκε η εντολή σε ένα νέο έφορο, τον κ. Θεόδωρο Πατλάκα» επεσήμανε.