Παύλος Α. Μιχαηλίδης & Ευάγγελος Μυτιληνός ανακοινώνουν νέα δημοτική κίνηση για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023 

Συνέντευξη τύπου Π.Μιχαηλίδη- Β.Μυτιληνού για νέα δημοτική κίνηση-κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023

Απέχουμε ακριβώς δεκαέξι μήνες από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2023, οι οποίες θα διεξαχθούν με ένα νέο εκλογικό σύστημα αυτό της Ενισχυμένης Αναλογικής.

Κοινή μας πίστη και επιδίωξη αποτελούν οι ισχυρές συμμαχίες, αναγκαία συνθήκη για μια ικανή και αποτελεσματική διοίκηση στον δήμο μας.

Από σήμερα, αναλαμβάνουμε μια ουσιαστική Αυτοδιοικητική πρωτοβουλία: Την ίδρυση μιας νέας Ενιαίας, Ισχυρής, Δημοτικής Κίνησης με αυτοσκοπό να ενώσει σημαντικές Αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, του Δήμου Αλεξ/πολης.

Δεσμευόμαστε ότι με την πολύχρονη εμπειρία και γνώση μας θα εγγυηθούμε την απρόσκοπτη δημοκρατική της πορεία  η οποία θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους δημότες να εκφράζουν ένα νέο όραμα για την ουσιαστική αναβάθμιση της τοπικής μας Κοινωνίας.

Προσκαλούμε αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν υπηρετήσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενεργούς και προβληματισμένους δημότες, ομάδες πολιτών με κοινωνικές ευαισθησίες και όλους εσάς που επιθυμείτε ένα πραγματικά Συμμετοχικό Δήμο.

Ως υποψήφιοι δήμαρχοι το 2019 συγκεντρώσαμε με τα δύο μας ψηφοδέλτια συνολικά ποσοστά που ξεπέρασαν το 24 %, εκλογική δύναμη που αποτελεί ισχυρή βάση για την επίτευξη ενός νικηφόρου πλέον αποτελέσματος στην εκλογική αναμέτρηση του 2023.

Οι αναλυτικότερες θέσεις της νέας δημοτικής κίνησης, καθώς και οι ακριβείς λόγοι που αποφασίσθηκε αυτή η συνεργασία θα παρουσιαστούν σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουμε την Τετάρτη 8/6/2022 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Έβρου (2ος όροφος).

1. Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»

2. Ευάγγελος Μυτιληνός
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»